Wie ben ik?

Mijn naam is Diny van Roosmalen van den Berg. Ik ben geboren in 1964, getrouwd met Willy van Roosmalen geboren in 1959. Ik ben moeder van een dochter Carlijn geboren in 1990 en van een zoon Thomas geboren in 1993.
Carlijn en Thomas wonen allebei niet meer thuis. Daardoor had ik de mogelijk om mijn droom, mijn eigen kinderopvang te starten, uit te laten komen.

Ik ben gediplomeerd pedagogisch medewerker en erkend gastouder en sta geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen (LRKP) en ik ben als zelfstandig ondernemer ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. (KvK)

Na 30 jaar in de kinderopvang te hebben gewerkt (Peuterspeelzalen, Kinderdagverblijven en Buitenschoolse opvang) kwam steeds vaker het idee om mijn eigen kinderopvang op te zetten naar boven.

Mijn passie is het contact en de omgang met kinderen en hun ouders en kinderen begeleiden in hun ontwikkeling en verzorging.
Ik geniet van de momenten met kinderen, de interactie, hun spel en hun kijk op de wereld.
In mijn eigen kinderopvang kan ik dit meer naar mijn eigen idee en gevoel invullen. In mijn visie vertel ik over de manier waarop ik werk binnen mijn Gastouderopvang.

kinderopvang gastouderopvang tuto